Over ons

Technologie, entertainment en prachtige dingen wie houdt er nou niet van? Ze worden elke dag gebruikt om je leven een stuk beter te maken! 

Opgericht in begin 2019, wat eerst begon als een passie voor interieurdesign groeide uit naar een belangstelling naar het bieden van nuttige en unieke verlichtingsproducten. Door de hoeveelheid soorten en uitingen van deze productgroep zijn er talloze mogelijkheden en wij hebben het voor jou! 

Lampioen is een snelgroeiende, klantgerichte online winkel geworden die zich toelegt op het sourcen van producten van de hoogste kwaliteit. Gevestigd in Alphen aan den Rijn is het onze missie om iedereen te voorzien van gratis verzending van deze producten

Ook al zijn we gegroeid sinds ons vroege, bescheiden begin, we zijn nog steeds toegewijd aan het leveren van hoogwaardige klantenservice en de beste producten. We houden van ons werk en we zijn gepassioneerd over het aanschaffen van nieuwe, geweldige accessoires, gereedschappen en apparatuur om u te helpen bij het maken van de perfecte zet.